Make Up Store, hudvård...

Nu har det snöat över nästan hela landet och minusgraderna har tagit sin akt så ska man vara rädd om sin hy. Här kommer lite produker ifrån make up store som kanske kan vara lämpliga. Några av dom iallafall.


mus. hudvård

- Lip Care Mix.
Lip care mig är räddningen för torra nariga läppar. Peeling, inpackning och vårdande läppbalsam, allt samlat i en praktisk liten burk. Torr och fnasig om läpparna, börja då med den gröna krämen som är en mycket mild peeling för att avlägsna döda hudceller från läpparna. Efter peelingen appliceras den vita inpackningen för att mjuka upp och stärka läpparna. Den kan användas dagtid, men lämpar sig även mycket bra som inpackning under natten. Ricinolja är mycket mjukgörande och binder fukt i läppen samt skyddar mot väder och vind. Fett löser fett så denna kräm fungerar även utmärkt som rengöring. Det rosa vårdande läppbalsamet, innehåller E-vitamin som hjälper att bevara och bibehålla fukt.

- Blemish & Spot remover.
Denna gel förhindrar uppkomsten av finnar då den arbetar uttorkande och antiseptiskt. Arbeta punktvis med gelén, blemish & spot remover förhindrar att inflammation uppstår och dämpar därmed uppkomsten av finnar. Tea Three Oil verkar antiseptiskt vilken förhindrar att finnarna sprider sig. Används med fördel på natten så det blir en hinna på huden när den torkar.

- Cleansing Water.
En mild, men super effektiv rengöring i sprayform som löser makeupen på ett skonsamt sätt. Tar bort smuts, fett och makeup på ett kick. Med lugnande kamomill, grönt te och läkande aloe vera passar även cleansing water den allra känsligaste huden.

- Silk Drops.
Dyrbara små droppar som återger torrt och tråkigt hår glans och lyster. Silk drops är oerhört dryg och används väldigt sparsamt. Tar man för mycket kommer håret att se fett ut.

- All Time.
En ansiktskräm som vårdar, skyddar och ger näring och fasthet åt huden. Återställer hudens naturliga fukt- och fettbalans. Ett lättare alternativ som tillför fukt hela dagen. All time har nästintill en oljefri formula. Krämen absorberas mycket fort. Passar främst den kombinerande till feta hyn.

- Moisture Mask.
Moisture mask är en oparfymerad fuktmask med skyddande mjukgörande aprikoskärnolja och fuktgivande glycerin. Även berikad med ett algextrakt som tillför vitaminer och miniraler. Den här masken är en super intensiv fuktkräm med aktiva komponenter. Masseras in och låt värka i 15-20 minuter, skölj bort. Masken kan även lämnas kvar på huden under natten. Efter behandlingen känns huden oerhört vital, elastisk, mjuk och len.

- Skin Serum.
En unik, silkeslen och lätt formila framtagen för att användas som primer under makeupen. En blandning av hudliknande lipider och botaniska extrakt gör att din hud får ökad mjukhet och spänst. Salvia, ginko biloba och rosmarin hjälper tillsammans åt att stimulera huden och motverka tecken på tidigt åldrande.

- Aroma Balm.
Lindrar och vårdar mindre irritationer i din hy. Applicera på torra armbågar och spruckna läppar eller där du behöver en mjukgörande och vårdande behandling. Applicera när det behövs.


/ Anna

Kommentarer
Postat av: Em

lip care mixen är något jag GARANTERAT behöver.. narig som bara den.. tack för massa bra tips ;)

Postat av: Tilda

Jag jobbar på Make Up Store och tycker det är bra att du väljer att informera om våran hudvård, jag ser att du tagit informationen från våran hemsida och vill dock bara tillägga att den vita krämen i Lip Care Mixen är lika bra att ta bort läpp-makeup med som att använda som en "inpackning". Dessutom är Aroma Balm jättebra, den fungerar på samma sätt som Elizabeth Ardens Eight Hour Creme, men den innehåller hasselnötsolja så om ni är allergiska mot nötter bör ni inte prova den.

//Matilda Make Up Artist

2007-02-02 @ 00:29:12
URL: http://tilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback