Aquolina

märket Aquolina som finns på eleven.se har fått in en hel del fräscha sommarprodukter. det kan ju vara värt att ta en titt, priserna är inte så hemskt fasliga men däremot kommer man billigast undan med 55kr för frakt vilket gör att jag drar mig lite för att handla, men vid nästa inkommande lön så ska jag allt slå till! :)

    
 


/ Anna

Recension: Oriflame-deo

image1255
Oriflame Silk & Cashmere Antiperspirant Deodorant

Pris: 45 kr / 6.90 euro (just nu på specialpris på svenska Oriflame: endast 29 kr)
Mina åsikter om produkten: Jag provade att använda den en dag på jobbet och jag blev knappt svettig alls under armarna, på sin höjd lite fuktig. Jag svettades nästan överallt, men inte i armhålorna :P Så där håller den minsann! Lukten håller den bort bra med, först på kvällen kunde jag känna en aning svettlukt. Doften är det ingen speciellt med, helt ok. Diskret doft med, vilket är bra på sommaren då man inte gärna vill locka till sig massa läskiga kryp med parfymerade produkter. Dessutom är deon väldigt mild(alkoholfri), jag kan utan problem applicera den nästan genast efter rakning. Lite väl dyrt för 50 ml deo tycker jag, men å andra sidan är det en av de bästa deodoranterna jag provat hittills, så det får väl vara värt det :)
Betyg: 4 / 5

//Maria

Midsommar närmar sig

Många har antagligen planerat sin midsommar-outfit redan, men det finns väl ändå alltid någon som beslutar sig först kvällen före, jag lär bli en av dem :P Här kommer i alla fall ett kollage som kanske kan ge någon lite inspiration :) Gillar klänningen från Vero Moda grymt, då den fungerar alldeles utmärkt både på sommarstugan och på en finare tillställning! Eller varför inte tuffa till den en aning med coola accessoarer,bara för att det är midsommar behöver det väl inte vara blommor och söta spetsar för hela slanten?
  • Klänning, Vero Moda
  • Väska, Bianco Footwear
  • Halsband, Asos
  • Sandaler, Asos
image1231

//Maria

Dagens inköp och outfit


Hittade typ världens bekvämaste slip-ins på CipCap idag, dessutom var de nedsatta med 10 euro(ca.100kr)! Läderimitationen(antar att det är det) är så mjuk så jag behöver knappast oroa mig för skavsår, dessutom är även sulan mjuk och skön. Blir perfekt till Stockholm-resan jag ska på i juli :) Får hoppas att kvalitén är bra den med.

Förutom skorna köpte jag
  • doftvatten från Yves Rocher för halva priset
  • pärlor och nylonband från NiruNaru (ska pyssla lite grann ;))
  • Silvriga och guldiga örhängen från H&M
Dagens outfit:


//Maria

H&M-beroende?

Jag var nog den enda i hela Sverige som inte ägde ett enda par kortbyxor innan jag
beställde dessa från H&M för endast 98:-.  Ett rosa linne fick även följa med i paketet :)
Sorry för den dåliga bilden.



Alexandra

Energy Muse

Dessa härliga smycken finns bl.a på accessora.se. Förutom att de är snygga har varje smycke en mening och olika "helande" egenskaper, de kan t.ex. ge skydd, självförtroende eller hälsa. Min budget och priserna på smyckena går inte riktigt ihop, men kanske något att önska sig till studentpresent eller något i den stilen? :) (I och för sig är det 1 år till min student :P) Vill du se ännu mera av Energy Muse's smycken kan du ta en titt på deras hemsida! :)

image1216
På bilden: Luck armband, Wealth armband, Wish halsband, Confidence armband och Manifestation armband

//Maria

Nyshoppat



En svart och en gul tubtop, Cubus
Metallic-ballerina, Vita ballerina med snörning, grå/silver sandaler (tag 3 betala för 2 på skopunkten)
+ ett rött läppglans



Alexandra

Veckans Crewfråga

Vilket är ditt bästa skönhetstips i sommar?


AlexUtanQ, Alexandra
Mitt bästa skönhetstips inför sommaren måste vara att gå osminkad så mkt som möjligt när solen lyser, och om man ska vara ute. Visst, solen tar även om man har foundation, men inte lika bra och heller inte lika jämt. Sminka sig tycker jag man kan göra på kvällen om man ska ut någonstans :)


Josefinkronenberg, Josefin
Bästa skönhetstipset i sommar har jag ingen aning om, Ta hand om dig drick mycket vatten och akta dig för att bränna dig på stranden ;)


Next_2_You, Anna
Att regelbundet göra en peeling och att vara noga med att återfukta sin hy. Och framförallt inte glömma att använda solskyddsfaktor!


CCCLena, Lena
Mitt bästa skönhetstips i sommar är skydda sig ordentligt i solen. Använd hög solskyddsfaktor och smörj in dig ordentligt efteråt. Och drick mycket vatten.


_1daaa_, Ida
Mitt bästa tips är att använda inpackning minst 1 gång i veckan. Håret blir lätt torrt på sommaren. En balsamspray är också bra att ha med till stranden :)


oOMela_RichieOo, Maria
Var lika noga med att använda after sun-lotion som solskyddsfaktor, after sun-lotionen lugnar ner hyn och motverkar att hyn åldras pga solens strålar bl.a. Använd även solskyddfaktor i håret, fast såklart inte samma som du smörjer kroppen med..! Rekommenderar ett balsamspray med UV-skydd(som inte ska sköljas ur), som man kan ta med till stranden och spraya på mera efter att man har tagit ett dopp :) Ett annat tips är att ta hand om fötterna. På vintrarna glöms de lätt bort, men nu när du ska visa fötterna dagarna i ända ska du passa på att skämma bort dem ordentligt en gång i veckan med ett fotbad, fila fötterna och smörj in dem med en återfuktande kräm!

Bikini

http://www.nelly.se



Juicy Couture            Replay             Salinas            Vitamin A

På Nelly.se kan du hitta många av sommarens sötaste bikiniar, det finns många olika märken att välja mellan och Nelly.se är verkligen en utav mina favoriter när det gäller underkläder.



Jordgubbssmoothie

Nu när värmen börjar komma på allvar och sommaren är påväg blir man alltid lika törstig, och hur gott är det inte med en kall jordgubbssmoothie då?


Jordgubbs smoothie

Detta recept är för 2 glas
0,5l jordgubbar
2 msk florsocker
1 dl mjölk
2 dl vaniljyoughurt
(is)


Mixa jordgubbarna med sockret. Häll på mjölk och yoghurt och lägg i isbitar. Mixa tills allt är blandat. Häll upp i höga glas. Garnera med jordgubbar.

Kalorier 186
Protein 7.9 g
Fett 5.0 g
Kolhydrater 27.3 g
Fibrer 2.9 g
C vit 79 mg
Järn 1 mg
Kalcium 264 mg
Socker 12 g


Fler recept på sommarens olika härligheter finns att hämta på
http://www.tasteline.com/ 



Josefin Kronenberg

Jardins des iles

Tänkte bara tipsa om Yves Rochers underbara serie Jardins des iles. Produkterna doftar helt underbart somriga och är billiga! Dock finns serien i begränsad upplaga, så om ni är nyfikna tycker jag inte ni ska tveka! ;)

Serien består av:
  • Doftvatten (alkoholfritt)
  • Duschschampo
  • Duscholja
  • Traditionell Monoï-olja (ger en vacker lyster till solbrännan och mjukgör hyn)

image1177
//Maria

Junkyard

   
 
  




Det finns många härliga toppar och tröjor att shoppa inför sommaren 2007 på Junkyard.se, det är värt att kika in finns mycket härliga kläder!



Josefin Kronenberg