Fasion against AIDS

Nu kan du köpa H&M:s kollektion Fasion against AIDS www.hm.com/se 25 % av förtjänsten går, via DAA och YouthAIDS®, till att öka medvetandet om HIV/AIDS och till att förebygga dess spridning över hela världen.

Plaggen är designade av kändisar, tex My chemical romance, Rihanna, Good charlotte, Timbaland m.fl
Här är några av plaggen, klicka för större bild



Direktlänk till kollektionen http://shop.hm.com/se/?action=viewcampaign617collectionstart


Sportlife

Hej alla chiks! Jag har gått extremt länge och tänkt att jag måste ta tag i mitt liv och mig själv och röra mer på mig. Jag tycker inte att jag får ut så mycket som jag vill av stallet och dansen så jag har äntligen skrivit in mig på Sportlife och börjat träna där. Dom har massor med olika pass varje dag och det är faktiskt hur roligt som helst. Jag kunde aldrig tänka mig att det skulle vara så roligt att anstränga sig!

Dom har massor med olika pass, Idag har jag kört S-core 30 min som är mage och rygg sedan var det ett pass med Step som var ett väldigt kordinations krävande program där man la ihop olika åttor och gjorde kombinationer.

Sportlife här i Uddevalla är hyffsat nytt och det är jätte fräscht där inne, Jag är bunden 1 år till deras erbjudande där jag har guldkortet men med uppvisat CSN-kort får jag en studentrabatt så detta kalaset går på 322 kronor i månaden och då ingår allt, Styrketräning, Konditionstränig och alla pass, solning och vattenmassagen.




Josefin Kronenberg

Stockholm - shopping

3 dagar i februari åker jag upp till Stockholm tillsammans med min klass på klassresa. Eftersom att vi bor väldigt långt i från Stockholm så blir detta min andra tur dit, haha. Vi får inte så himla mycket fri tid på stan, därför känns det inte så roligt att behöva slösa bort tiden på att leta efter affärer, så därför undrar jag nu, Vart finns den bästa shoppingen i Stockholm?

sthlm

Face Stockholm

Fick i julklapp av min kompis Frida, en Make-up kurs på Face Stockholm i Göteborg där hon och jag en kväll skall åka dit och få en vardagssminkning och en festsminkning 20% på hela sortimentet. Kursen är endast för oss två och det skall bli hur kul som helst!

image980image981



Josefin Kronenberg

Dagens outfit

 
Svarta jeans
Svart cardigan, Gina tricot
Lila linne, H&M

Alexandra

Dagens outfit


Strumpbyxor, Klänning, Skinnjacka, H&M
Kofta, Vero Moda


Alexandra

Kommentarer

Vill ni att bloggen ska finnas kvar? Kommentera då. Det känns mycket mer motiverande att fortsätta skriva i denna bloggen, när man vet att folk faktiskt läser det man skriver.

Recension: H&M Ansiktsmask

H&M har flera olika ansiktsmasker, och jag har testat den djuprengörande.

Pris: 14:50
Om produkten: Luktar jättegott, jordgubb och citron. Innehåller små korn som man masserar in i ansiktet. Ska sitta i ansiktet i 10-15 minuter.
Resultat: Även om man blir lite torr av denna, så blir man i alla fall len, men man måste smörja in sig med en ansiktskräm efteråt. Jag vet inte om ansiktsmasken gör någon större nytta när det gäller djuprengöring, men om inte annat så känner man sig väldigt fräsch i ansiktet efteråt.
Betyg4 / 5 (har inget att klaga på egentligen)



am

Gårdagens outfit



Svarta ribbstickade strumpbyxor
Brun tupklänning
, Cubus
Svart kofta, Gina tricot

Alexandra

De flesta av er ville se mer recensioner i bloggen. Lovar att det kommer en inom en snar framtid :)

Mer outfits


Jeans, Vero Moda
Kofta, H&M
Top, Gina tricot

Svarta jeans

Mörkröd tröja, Gina tricot



Svarta jeans
Kofta, Gina tricot
Midjeskärp, Vero Moda


Alexandra


Mina nya skor

Jag älskar mina nya skor :) Från Ellos, märket Duffy. Klackhöjd: 6,5 cm, alldeles lagom.

skorsko

Alexandra


Mellandagsrea

Detta shoppade jag på mellandagsrean (då var det bara klänningen som var på rea).


Vit vanlig top, H&M
Beiga tunna strumpor, H&M
Brun tubtopklänning, Cubus

Shoppade du något på rean?

Fortsätt säga dina åsikter i inlägget nedan!


Vad vill ni se i bloggen?

Vill ni att bloggen ska finnas kvar? Hjälp oss då genom att skriva en kommentar där du berättar vad du vill se i bloggen!

Mer outfits

När man nyss lärt sig photoshop tar man väl varje chans som finns för att använda det, även om resultatet inte är det bästa ;)

out


Alexandra