Möjlig födelsedagsoutfit

På lördag fyller jag 18 år, hade gärna sett ut såhär då. Beställde faktiskt detta idag, men chansen att det ska komma denna veckan är väl ganska liten .. Allt är från H&M. Kjolen har hög midja men det syns inte på bilden.

outfit

Trevlig alla hjärtans dag!

hj

Nya skor

399:- på Din sko. Men jag måste säga att klacken ser mkt bättre ut på riktigt.

skor

Jösses

Blir man trött eller blir man trött, Nu har min mobil (Nokia 5300) vart på lagning i 3 månader! det är helt oaccetabelt.. Den är köpt på The phone house här i Uddevalla men helt plötsligt la butiken ner och här stod jag med en mobil som inte kommer tillbaka och som dessutom skulle bytas ut för felen gick inte att laga.. Nu har jag tröttnat så mycket på TPH att jag krävt pengarna tillbaka för detta var min 2 mobil på mindre än ett år som byttes ut. Tro det eller ej men vi gav oss inte och nu har TPH lovat oss pengarna tillbaka för jag vill inte ha mer med dem att göra spec. inte eftersom butiken inte ens finns kvar här ..

Så tjejer nu behöver jag er hjälp för att inte behöva byta mobil efter ett halvt år igen vill jag ha lite tips om ni vet något om dessa två jag funderar på nu, eller om ni helt enkelt bara vill hjäla mig med mitt val? Jag är absolut en rosa person så det här med att tröttna på färgerna kommer aldrig att inträffa.





Josefin Kronenberg

 

Träningstips

Jag har längre tränat på Friskis & Svettis, men igår bestämde jag mig för att pröva på ett body pump-pass på en lokal träningsstudio som finns här (därför kan jag inte rekomendera något gym).
Och jag säger som så att är du ute efter en träning som ger träningsvärk i hela kroppen, då är body pump något för dig. Man tränar alla muskelgrupper, en i taget, man använder en stång med vikter.
Även om jag bara hade 1.25kg och 2.5 kg vikter (när man använder de störra muskelgrupperna ska man ha lite mer vikter) så kan jag knappt röra mig idag.

bp