Couleurs Nature från Yves rocher



Många har säkert sett nagellackstestet i nyaste numret av Veckorevyn. Ett av nagellacken de testade var Couleurs Nature från Yves rocher, såhär tyckte de:
"Färgen må vara helt okej, men när man tittar på sina naglar en halv dag efter att lacket applicerats med största precision, och 5 av 10 naglar är helt utan nagellack, så kan det omöjligt vara bra. Men för en kväll funkar det utmärkt .. en kort kväll. Betyg: 1 av 5"

Jag måste säga att jag inte fattar vad de pratar om, för detta är det bästa nagellacket jag testat. Lätt att applicera och torkar fort. Grundar man ordentligt så sitter det helt seriöst i två veckor utan att det knappt flagnar någonting alls.
Betyg: 5 av 5


Alexandra


Makeuptrender våren 2007

Makeup spring 2007
(På bilden: ögonskugga från Make Up Store som ger metalliceffekt med fuktad applikator, Rosebud Salve för välmående läppar, Isa Dora Velvet Touch-foundation, Puder och concealer från Rimmel, Lip Treat Color från Isa Dora som både vårdar och ger trendigt knalliga läppar)

För er som missat Cosmopolitans trendrapport våren 2007 kan jag sammanfatta lite. I detta inlägg tar jag upp makeuptrenderna.

  •  I höstas var en av trenderna att se osminkad ut, i vår eftersträvar vi perfektionism! Foundation, concealer, highlighter och puder gör comeback.
  •  Metallictrenden omfattar inte bara kläder och accessoarer, utan även ögonen får skimra! Det behöver inte bara handla om silver, guld och brons, utan allt som är metallic funkar!
  •  Läpparna får gärna se omålade och välmående ut i vår. Investera i peelingprodukter för läppar, läppcerat och ofärgade läppglans.
  •  Om du inte vill ha omålade läppar är även knalliga färger något som gäller i vår. Kallt rosa i olika nyanser nämns i trendrapporten.
  •  Ett flickigt dockansikte är helrätt i vår! Naturligt, småslarvigt hår, målad hy och rosa kinder och läppar är det som gäller enligt Cosmopolitan.
  •  På modevisningarna förekom antingen ingen maskara alls eller också bara på de övre fransarna. Fransarna får gärna snarare vara riktade åt sidorna än uppåt.
  •  I vår applicerar vi rouget strax under kindbenets högsta punkt istället för mitt på kinden. Både rosa rouge och solpuder funkar!
Vad tycker ni om vårens sminktrender?

//Maria

Alla modeintresserade ..

Elle

.. Missa inte Elle galan 19:30 - 21:00 på Kanal 5

Black&Red

Jag tycker färgerna svart och rött är så fina ihop, det är lixom så ... fint =)
Nu är det ju så att photoshop bestämt sig för att sluta fungera på min dator, så jag får helt enkelt lägga in bilderna var för sig.
Alltihop kommer från
Asos.



♥ Svart, enkel klänning
♥ Svart väska
♥ Rött midjeskärp
♥ Röda boots

Dior Gaucho

Dior Gaucho Gold

Jag diggar dessa sadel-inspirerade väskor, design när den är som bäst! Finns i många olika färger, men dessa är några av mina favoriter :) Vilken tycker du är snyggast?

//Maria

Nice!

Härligt!
När jag kom hem från fjällen igår låg detta paket och väntade på mig. Två ögonskuggor, två nagelack, ett lipgloss och en neccesär, mina premier från Vecko-revyn! Neccesären är jättebra och praktisk, dessutom snygg. Man får plats med mer än vad man tror i den.
VR's smink är faktiskt användbart. Lipglosset vet jag är fint och ger bra skimmer för det har jag sedan innan. En av ögonskuggorna har jag och är super som partyskugga. Den sitter faktiskt längre än vad man förväntar sig.
Nagellacken var från Mavala i nr 53, London och nr 97, Wichita.
Wichita är verkligen en ny favorit. Lagom färg och jämnt. London är fint men jag har lite problem med att måla rött nagellack utan att det hamnar precis överallt på fingrarna.

/Amanda

Make Up Store, hudvård...

Nu har det snöat över nästan hela landet och minusgraderna har tagit sin akt så ska man vara rädd om sin hy. Här kommer lite produker ifrån make up store som kanske kan vara lämpliga. Några av dom iallafall.


mus. hudvård

- Lip Care Mix.
Lip care mig är räddningen för torra nariga läppar. Peeling, inpackning och vårdande läppbalsam, allt samlat i en praktisk liten burk. Torr och fnasig om läpparna, börja då med den gröna krämen som är en mycket mild peeling för att avlägsna döda hudceller från läpparna. Efter peelingen appliceras den vita inpackningen för att mjuka upp och stärka läpparna. Den kan användas dagtid, men lämpar sig även mycket bra som inpackning under natten. Ricinolja är mycket mjukgörande och binder fukt i läppen samt skyddar mot väder och vind. Fett löser fett så denna kräm fungerar även utmärkt som rengöring. Det rosa vårdande läppbalsamet, innehåller E-vitamin som hjälper att bevara och bibehålla fukt.

- Blemish & Spot remover.
Denna gel förhindrar uppkomsten av finnar då den arbetar uttorkande och antiseptiskt. Arbeta punktvis med gelén, blemish & spot remover förhindrar att inflammation uppstår och dämpar därmed uppkomsten av finnar. Tea Three Oil verkar antiseptiskt vilken förhindrar att finnarna sprider sig. Används med fördel på natten så det blir en hinna på huden när den torkar.

- Cleansing Water.
En mild, men super effektiv rengöring i sprayform som löser makeupen på ett skonsamt sätt. Tar bort smuts, fett och makeup på ett kick. Med lugnande kamomill, grönt te och läkande aloe vera passar även cleansing water den allra känsligaste huden.

- Silk Drops.
Dyrbara små droppar som återger torrt och tråkigt hår glans och lyster. Silk drops är oerhört dryg och används väldigt sparsamt. Tar man för mycket kommer håret att se fett ut.

- All Time.
En ansiktskräm som vårdar, skyddar och ger näring och fasthet åt huden. Återställer hudens naturliga fukt- och fettbalans. Ett lättare alternativ som tillför fukt hela dagen. All time har nästintill en oljefri formula. Krämen absorberas mycket fort. Passar främst den kombinerande till feta hyn.

- Moisture Mask.
Moisture mask är en oparfymerad fuktmask med skyddande mjukgörande aprikoskärnolja och fuktgivande glycerin. Även berikad med ett algextrakt som tillför vitaminer och miniraler. Den här masken är en super intensiv fuktkräm med aktiva komponenter. Masseras in och låt värka i 15-20 minuter, skölj bort. Masken kan även lämnas kvar på huden under natten. Efter behandlingen känns huden oerhört vital, elastisk, mjuk och len.

- Skin Serum.
En unik, silkeslen och lätt formila framtagen för att användas som primer under makeupen. En blandning av hudliknande lipider och botaniska extrakt gör att din hud får ökad mjukhet och spänst. Salvia, ginko biloba och rosmarin hjälper tillsammans åt att stimulera huden och motverka tecken på tidigt åldrande.

- Aroma Balm.
Lindrar och vårdar mindre irritationer i din hy. Applicera på torra armbågar och spruckna läppar eller där du behöver en mjukgörande och vårdande behandling. Applicera när det behövs.


/ Anna

Dove Silk Dry - Recension

Dove Silk Dry

Dove Silk Dry

Pris: Minns inte på rak arm vad det kostar, men under 50-lappen ligger det nog :)

Doft: Doftar mycket gott, men samtidigt milt

Utseende: Den känns rätt lyxig, utformingen är fräsch.

Dryg: Det kunde väl vara bättre, håller 1-2 månader. Sen är ju inte "flaskan" alltför stor heller.

Håller torrt: Jag har inte märkt något problem där iaf, men å andra sidan brukar jag inte svettas så farligt i armhålorna heller. Men för min del duger den iaf fint :)

Håller bort svettlukten: Det tycker jag :) Sen om den håller torrt när man tränar och så är ju en annan sak, brukar inte själv vara så aktiv ^^

Mild: Den är väldigt mild, kan applicera den så gott som direkt efter rakning utan problem :)


Slutbetyg:
 betyg(4 av 5)

//Maria

Det lilla beiga...

laredoute..


- Lång tunika/klänning ifrån Laredoute. 179:-
- Linne ifrån Laredoute. 149:-
- Pumps ifrån Laredoute. 759:-
- Väska ifrån Laredoute. 159:-
- Skärp ifrån H&M. 59:50:-
- Solglasögon ifrån H&M. 79:50:-
- Halsband ifrån H&M. 59:50:-
- 2-pack armband ifrån H&M. 59:50:-


/Anna


Mys i brunt...

Mys i brunt


- Brun velourjacka ifrån H&M. 198:-
- Brun velourbyxa ifrån H&M. 149:-
- Brunt linne ifrån H&M. 49:50:-
- Brun stringtrosa ifrån H&M. 49:50:- (finns även hotpants för 69:50:-)
- Brun push-up bh ifrån H&M. 129:-
- Brunt hårband ifrån H&M. 39:50:-
- 3-pack sockor ifrån H&M. 98:-
- Duschgél och Bodylotion ifrån H&M. 24:50:-

/ Anna

Vardagligt...

H&M outfit


- Cardigan ifrån H&M. 198:-
- Linne ifrån H&M. 79.50:-
- Leggins ifrån H&M. 98:-
- Skor ifrån
Skopunkten. 299:-
- Halsband ifrån H&M. 59.50:-
- Örhängen ifrån H&M. 39.50:-
- Diadem ifrån H&M. 29.50:-

/ Anna

edressme

edressme
Edressme är en webshop med klänningar i massor! Perfekt för klänningsfanatikern med andra ord ;) Här kommer ett litet urval med både vanligare klänningar ocn lite mera exklusiva modeller för den modige.

//Maria

Drömmer mig bort i snöyran

somrigt
En blandning mellan finklätt och "redo-för-beachen". Såhär skulle jag vilja gå klädd om det var sommar nu :) Det blev även en blandning mellan dyrt och budget.

  • Klänning från Halens
  • Sandaler från Ellos
  • Väska från Gucci
  • Solglasögon från H&M
  • Armband från Kenneth Jay Lane
//Maria

Test: Watershine liquid diamonds från Maybelline


(texten har försvunnit på mitt läppglans)

Pris:
Ca 80:-
Färg: Finns i flera färger. Själv har jag nummer 4, Rose diamond
Förpackning: Känns lyxig i början, men tyvärr så försvinner texten nästan direkt, så nu känns den som ett läppglans man fått i en frida-tidning.

Hållbarheten: Det mesta försvinner efter att man ätit/druckit. Annars håller det bra.

Användningen: Lätt att använda, men eftersom att färgen ändå syns en del, så behöver jag en spegel för att det inte ska komma utanför :)

Betyg: 3.5/5 för att jag tycker det är lite för mycket färg (på mig) en vardag. passar bättre till fest.

Före                              Efter

(det är jättesvårt att visa resultatet på bild)


Mina favoritparfymer




♥ Lacoste, touch of pink
♥ Alyssa Ashley, Fizzy
♥ Cindy crawford, waterfalls

♥ Puma, Jamaica
♥ Puma, red&white
♥ Samba, Ice


Vilka är dina favoritparfymer?

// Alexandra


Hjälp oss

Vi har fått en del klagomål att vi inte är speciellt aktiva, och det vet vi om också. Men vi går alla i skolan och det måste ju självklart komma före, och sedan är det svårt att veta vad man ska skriva om i bloggen.
Därför vill vi att ni ska skriva om vad ni vill se i bloggen, och så ska vi försöka bättra oss.

Dagens vill ha

Dagens vill ha

Mulberrys Alanaväska är bara för vacker <3  Underbar metallicfärg, snygga detaljer.. Men med tanke på att den är värd 7500kr är det bara att glömma för min del >< Någon som sett något motsvarande, men till ett förmånligare pris? ^^

//Maria

Ellos

Ellos
Tror ni att Ellos bara är något för tanter? I så fall får ni nog tänka om, för dessa godbitar till klänningar är allt annat än tantiga! Och det bästa av allt; det är billigt!

//Maria

Gult är fult?

Nej, gult är inte fult i vår :) Jag har beställt den gula divided-cardigan ifrån h&m, tillsammans med en bh & nya hårnålar. Min nya favorittröja :) Armarna är ju dock lite korta (ska ju vara så), men det löser jag genom att kavla upp armarna eller hur man säger :)





Alexandra


Drömoutfit!

Drömoutfit!
Allt jag har i hjärnan är vår, vår vår! Inte jättefint kollage i sig, men innehållet skulle jag gärna vilja ha!

Vit Tunika/Topp, Calypso
Svarta shorts, h&m
Bruna flats, Chloé
Brun väska, Marc Jacobs
Vita solglasögon, h&m


/Amanda

Våren närmar sig...

våroutfit

Jag väntar otåligt på varmare tider! Men så länge man väntar kan man ju drömma sig bort i våriga kollage, som detta ;)

  • Blekgul topp från H&M, en av mina favoritfärger i vår!
  • Beige shorts i puffmodell som blir helrätt i vår och sommar, från H&M
  • Kilklacksskorna håller fortfarande i sig! Dessa snyggingar finns på Urban Outfitters
  • Underbart silverhalsband från Asos
  • Söta pärlarmband från Alltsomglittrar
  • Har du svårt för att välja mellan silver och guld? Varför inte välja både och? ;) Denna väska i melerat guld/silver-tyg finns på Halens. Den ser i och för sig rätt silvrig ut på bilden, men snygg hur som helst!
//Maria

Nyårslöften och outfit

nyårsoutfit

Detta hade jag på mig på nyårsafton:
♥ Klänning från H&M med jeans under
♥ Svarta ankelboots med rosett på sidan från CipCap
♥ Svart väska från Aleksi
♥ Stora guldörhängen från H&M
♥ Makeup(förutom bassminket): Röda läppar och naglar, guldigt/champagnefärgad ögonskugga
♥ Hår: Lockar

Nyårslöften: Att motionera mera, försöka att stressa mindre och inte sitta framför datorn jämt.. Hittills har det inte gått så bra ^^

//Maria

Nyårslöfte & Outfit!

111673-295

Mitt löfte inför 2007 är att bli en bättre kompis, organisera saker bättre, satsa mer på det jag gör och ha ett himla skoj år!

/Amanda

Nyårsoutfit & nyårslöfte

Jag firade nyår i Göteborg tillsammans med mina kära vänner Cherie (i lila) & Åsa (i svart). Vi åt 3-rätters middag på Trädgår'n tillsammans med nästan 2000 andra nyårsfirare. Sen fortsatte festen tills långt in på natten och det tog flera dagar innan vi var helt återställda igen...=)

Jag hade på mig mitt favoritlinne, en svartvit tubtopp som jag köpt från
http://www.asos.com, en svart pennkjol från H&M, strumpbyxor från H&M, svarta låga stövlar från Wedins, vitt diadem från Claire's i USA, prickig handväska från Wet Seal i USA och halsband från Pilgrim.

Här kommer lite bilder från kvällen:
     

Mitt löfte är detsamma som varje år, att gå ner ett par kilo, träna mer och äta nyttigare. Det har inte fungerat på 23 år, men kanske kommer det fungera 2007=)
/Lena

Nyåroutfit & nyårlöfte

alex nyår

♥  Svarta jeans, Blend
♥  Vit skjorta, H&M
♥  Svart väst, H&M
♥  Vitt linne under, Vero Moda
♥  Svart skärp, Vero Moda
♥  Guldhalsband, Vero Moda
♥  Röda skor, Skopunkten
♥  Svart väska, H&M


Mitt nyårlöfte är i princip att allt ska bli bra. Inte för att nånting är dåligt, men jag ska satsa mer på skolan, jag ska vara en bättre kompis & flickvän, träna mer .. osv.


Alexandra

Nyårsoutfit & nyårslöfte

111673-287111673-286

Grå klänning med guldtrådar, H&M.
Tights, Gina Tricot.
Stövlar, Vagabond.
Halsduk, H&M.
Duffel, H&M.

Mitt nyårslöfte i år är att stretcha hemma 4 dagar i veckan (;

Ida-Maria

Nyårs-outfit

1.  2.  3.

  1. Svarta strumpbyxor från Lindex 59:- Gråa benvärmare H&M 39:-
  2. Vit klänning Gina Tricot 199:-
  3. Guldörhängen H&M 49:- Guldspänne H&M 39:- Klocka Albrektsguld 129:-
  4. Jag hade även ett par svarta stövlar med klack från DinSko
Mitt Nyårslöfte är att börja träna mera


 

Väskan kommer från Åhlens och kan köpas för 299:-

Josefin Kronenberg




Nagelförlänging




I onsdags var jag och förlängde naglarna och valde att dom skulle vara raka med franskmanikyr vilket är ganska vanligt, vardagligt sammtidigt som det är lite festligare. Det tog ca 2 timmar och hon började med att fila ner mina egna naglar ( för en förlängning måste du själv ha lite längre naglar ) sedan limade hon på förlängingen och filade rätt dom på nageln och målade på ett lack för att jämna ut, sedan la hon på det vita på nageln därefter det rosa och sedan ett gensomskinligt lack igen för att jämna ut ytterligare.

Detta skall göras om ca var tredje vecka för ett fint resultat. När allt var klart skickade hon med mig en olja ( SolarOil ) som skall användas "under" nageln minst två gånger dagligen för att ge fukt åt din egen nagel. Den går lika bra att använda utan förlängningn också, den ger dig fina nagelband och friskare naglar.

Kostand för hela detta kalaset ligger runt ca 700 kronor + - beroende på vart du går.


Josefin Kronenberg

Gårdagens kap

gårdagens kap
Denna cardigan från H&M för 249kr bor i min garderob nu <3 :)
Dessutom köpte jag 2 toppar från Indiska (ta 2 betala för 1) och bivax (som jag ska göra läppcerat av) ^^

(Taget med mobilkameran, därför är inte bildkvalitén den bästa :P)

I förra helgen köpte jag förresten en v-ringad tröja och en vit topp från H&M, samt ett bälte, quartetögonskugga från Rimmel och Nivea Young Be Beautiful(tonad dagkräm som man kan använda istället för foundation)


Nu får jag verkligen lugna ner mig med shoppandet ett tag framöver, om jag inte vill bli helt ruinerad :P

//Maria

Ännu en H&M beställning

Jag kan helt enkelt inte låta bli att beställa kläder från h&m :) Men denna gången gjorde jag det för min pojkväns skull, han fyller snart år och jag beställde en tröja till han, så att jag kan skicka tillbaka den om han inte gillar den :) Men självklart beställde jag lite grejer till mig med :)



- Gråsvart munktröja till min pojkvän
- Kjol, ett par trosor, två par örhängen, och så fick man med en mysdress i grått på köpet :)



Alexandra

Vad fick du i jullkapp?




-Pengar
-Lacoste - touch of pink parfym/bodylotion/duschcreme
-Skor - gråa ankelboots
-Svarta tights
-Guldhalsband
-Navelsmycke
-Parfym/duschcreme/bodylotion som jag inte kommer ihåg vad de va för märke :P












- Pengar
- Presentkort H&M
- Presentkort filmstaden
- Mjukisbyxor (H&M)
- Strumpor (accessorize)
- Mozartkulor
- Gossip girl
- Kalender där man gör bilderna själv :D
- Linne (vero moda)
- Dvd
- Dvd film, how to loose a guy in 10 days
- Hopprep (som även kan användas till andra övningar)
- Ögonfransböjare
- Linne/klänning (gina tricot)
- Body butter (the body shop)
- Benvärmare (H&M)
- Mobil (ska få den i mellandagarna)




- En söt leopardtopp och en svart spetsväst
- Läppglans
- Halsband
- Presentkort- 200:- på kicks, 400:- på h&m, 500:- på Svensk ridsport (får bli en ny hjälm), 26 nr av veckorevyn.
- Ipod Shuffle
- Skitcoola, designade högtalare
- Stor väska
- Böcker
- Ett par dunsockor och ett par mysstrumpor
- Mysset i plysch
- OC box säsong 3
- DVD-spelare
- Biljett till Göteborg Horse show



- Pengar
- Presentkort till H&M
- Cassis Rose oljeparfym från The Body Shop
- Lite grejer från Pentik-äpple-serien
- Julgodis
- Värmeljushållare
- Milk & Honey Hand & Body Cream och tvål från Oriflame
- Scarf
- 2 st. handdukar
- Pärlörhängen
- 2 st. biobiljetter
- Julmagnet
- Råsaft av havtorn (som man endast ska ta en matsked av om dagen). Kanske jag håller mig frisk i vinter nu då ^^)
- Vindspel
- Vanilla Spice Shower Gel och Vanilla Spice Shimmer Lip Balm från The Body Shop
- Winter Solutions Shampoo och Winter Solutions Leave-In Conditioner från Oriflame
- 2 par örhängen


 

-  Musiklaresa till Stockholm med övernattning på hotell med mera
- Paradisask 
- 2 After Eight-askar 
- LdB-lotion 
- Presentkort på H&M för 300 kr 
- Pengar 
- Fat med 3 snygga ljus på 
- Biocheckar på SF för 200 kr 
- En mixer som man kan göra allt från soppa till drinkar i=)



- Pengar
- Presentkort
- 2 CD-skivor (lars winnerbäcks samlingskiva och nirvana)
- Smink från Make Up Store
- Boken "make up!" (kan verkligen rekomendera den)
- Biljetter till Idol-Marcus konsert i Gävle
- Handdukar


 
  
 
 
- Pengar
- Naomis Campbell - Sunset
- Nagelförlängning
- Presentkort
- Sminkborttagningsmedel
- Smycken


Nordstan-Shopping

  

Har Shoppat ¨på femman i nordstan idag. Det blev Miracle Nails och IsaDora Snow Glow Powder från Kicks, en solgul blus från Vero Moda och Grå Jeans från Vila/Pepper!
Mkt nöjd.
OBS! Bilder tagna med blixt(=Dålig kvalitét)

/Amanda