Resetips: Monaco

Jag är precis hemkommen efter 10 dagar längs den Italienska och Franska rivieran. Mitt favoritställe under resan var helt klart Monaco. Här kommer lite fina bilder från just Monaco.



Värt att veta är att Monaco är lite utav ett lyxland och allt är väldigt dyrt, en 50 cl Coca Cola kostar nära 60 kr och shoppingen är exklusiv. Vad som är kul är att fursten Albert och hans systrar Caroline och Stephanie ofta visar sig på stadens gator och systrarna bor i vanliga villor i närheten av furstepalatset. Det bor även många kända svenskar i Monaco, de mest kända är idrottsstjärnorna Anja Pärsson, Pernilla Wiberg, Kajsa Bergqvist och Christian Olsson. Det finns mycket att göra och se i Monaco. Undervattensmuseet rekomenderas starkt och ett besök på casinot är ju ett måste!!

Med på bilderna förutom jag är min lillebror Peter. Min outfit dagen till ära bestod av favoritklänningen från Jane Norman, svart kofta från Mango (eftersom jag bränt sönder axlarna dagen innan), svarta leggings från Gina Tricot, svart väska inköpt i Italien & svarta solbrillor från H&M.
/Lena

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag tror att ingvar kamprad (?) bor där också. rika svenska bor där för dom betalar ingen skatt :D

Postat av: Marielle

Gud va fint! Vad CocaColan var dyr där. I Sverige får man ju sex liter för 60:- (utan pant :P).

2007-07-22 @ 23:19:11
URL: http://safirrosor.blogspot.com
Postat av: Moa

Ja, det är uuunderbaart! :) Tillbringar mina somrar på Franska Revieran då vi har lägenhet där, bland annat i Monaco. Haha, sedan är det kul med alla olika typer, kollar man noga så kan man få syn på både kändisar och personer i maffior. :) Föresten, åkte du med någon som hette Nilla? Bor också i Växjö, har haft henne som musiklärare och såg henne på flygplatsen i Nice när jag skulle hem, hon pluggar ju också på Universitetet här.. :D

2007-07-26 @ 18:56:12
Postat av: CCCLena

nej det gjorde jag inte, det va jag, brorsan och ett helt gäng pensionärer bara, men det va sjukt skoj ändå=)

2007-07-27 @ 01:05:22
URL: http://leniz.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback