Zara i Göteborg!

Zara

Idag har jag vart och kikat i Zaras första butik i Gbg, på kungsmässan i kungsbacka. En liten recension av den stora butiken kommer här.

Zara, Kungsmässan, Kungsbacka.
Utrymme: Det var stort och fint, självklart var det mkt folk såhär på öppningsdagen men det störde inte alls. Det var två stora våningar. På undervåningen fanns damkläderna, på övervåningen ungdom, barn och herr.
Utbud: Otroligt bra! Allt fanns. På damavdelningen var det mycket siden och puffiga blusar. På ungdom var det mer bomull med stora tryck och starka färger. Allt som allt var det mycket färg och mycket tunikor.
Priser: Zara är ju en budgetkedja även om det är något dyrare än h&m, Gina, vero Moda mm. Det var väldigt varierande. Allt från 100 kr till några tusenlappar. Det fanns dessutom ställningar märkta med t.ex 149:-, 99:- där det fanns en vara i många olika färger och strl, det var mkt pris efter kvalitét och material. En tunika i fint material kunde kosta 800:- medan en i lite billigare kostade 250:-.
Storlekar: Bra. Det ända att klaga på är väl isåfall att Large är den största storleken. Men det är ju inget som bekymmrar mig, möjligtvis andra.
Vill ha: Mycket, en underbar tunika i kleinblått, azulblått, ljusblått och vitt, en puffig blus, en liten kavaj i vitt och grått. En ljusblå skjorta, massor av fina tunikor, en puffig klänning i naturbeige och en hel massa mer.
Service: Eftersom jag inte shoppade något så har jag ingen riktig uppfattning men tjejerna såg trevliga ut och hjälpte andra kunder att svara på frågor osv.
Betyg: En otroligt fin butik med lyxig känsla till budgetpris. Trendigt och stilsäkert! Tummen upp!

/Amanda

Kommentarer
Postat av: Lalisen

Trevligt med en rescension. Har varit i en hel del Zara-butiker utomlands, men aldrig i en i Sverige :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback